Overzicht actueel

Hieronder vind je het laatste nieuws over onze activiteiten, acties en mijlpalen van onze organisatie.

niet van toepassing


Futurum en Rabobank doneren fantastisch bedrag

Wederom heeft stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst een fantastisch mooi bedrag mogen ontvangen van Futurum en de Rabobank. Sinds enkele jaren leggen beide bedrijven een bedrag opzij voor iedere factuur die door Futurum aan haar klanten verstuurd wordt. Vele kleintjes maken een mooi groot bedrag! Johan Kramer, bestuurder Leergeld Apeldoorn-Voorst, nam de cheque namens de stichting in ontvangst.

30 Broekhuis fietsen voor Stichting Leergeld

Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst heeft 30 fietsen gekregen van Broekhuis. Deze fietsen krijgen een waardevolle bestemming: ze worden gegeven aan gezinnen met geldzorgen in de gemeente Apeldoorn.

'K OOK je mee?

Degen & Leideritz en TOtaal & tekst hebben het mooie initiatief voor het receptenboek ‘K OOK voor jou geïnitieerd. In dit (online) receptenboek staan veel recepten van Apeldoornse restaurants en zelfs van twee landelijk bekende chefs. De opbrengsten van 'K OOK voor jou gaan naar onze Stichting Leergeld Apeldoorn Voorst.

In de zomervakantie naar school? ‘Gaat ook om vriendschappen sluiten’

Marianne Dolman, onze coördinator bij Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst gaf een mooi interview aan Omroep Gelderland over onze unieke Zomerschool!

Uniek Zomerschool lesprogramma bij CODA, met gratis CODA pas!

Op dinsdag 20 juli om 9.30 uur is het zover, dan start de Zomerschool voor basisschoolkinderen in de leeftijd van 6-12 jaar die ingeschreven staan bij Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst. Deze kinderen gaan in de zomervakantie 2 dagdelen per week weer even de schoolbanken in. Het is een mooie kans om het nieuwe schooljaar straks goed van start te gaan. In de komende zes weken gaan docent en leerlingen in kleine groepjes aan de slag met Nederlands, lezen en rekenen. In CODA wordt een mooi lesprogramma aangeboden en krijgen de deelnemers een gratis CODA pas.

Blije gezichten in Apenheul

Vorig item In de zomervakantie naar... Volgens item Wethouder Nathan Stukker... Blije gezichten in Apenheul Blije gezichten in Apenheul Droom van 125 kinderen en hun ouders komt uit Als je met minimale financiële middelen rond moet komen is er vaak geen geld voor vakantie of een dagje uit. Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst heeft in samenwerking met het Armoedefonds en Apenheul 125 kinderen en hun ouders blij gemaakt met een seizoenkaart van Apenheul. Een seizoen lang en zo vaak als je wil door een bos vol loslopende apen wandelen, spelen in één van de vele speeltuinen en bonobojong Neje en gorillajong Kiango zien opgroeien.

FuturumShop.nl overhandigt cheque: vliegende start voor Zomerschool en 3200 leesboeken voor alle kinderen!

FuturumShop.nl overhandigde dinsdag 29 juni samen met Rabobank Apeldoorn en Omgeving een cheque ter waarde van € 13.337,73. Met deze donatie wordt onder andere de Zomerschool mogelijk gemaakt en voor alle kinderen van Stichting Leergeld een leesboeken pakket.