Doe mee

niet van toepassing

Laat kinderen meedoen! Leergeld ondersteunt kinderen uit gezinnen met geldzorgen. Denk hierbij aan ondersteuning door middel van een laptop of muziekles. We vinden het belangrijk dat elk kind echt kan meedoen. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat elk kind kansrijk is en kennis, vaardigheden en eigenwaarde ontwikkelt.

Doe mee als donateur


Periodieke gift
Dat kan door elke maand een vast bedrag te geven, zodat we beter kunnen bouwen aan Stichting Leergeld. Het geeft ons de mogelijkheid om met meer zekerheid kinderen te helpen.

Geef een gift:

  1. Betalingsvolmacht Periodieke gift in geld
  2. Vul hem in en mail naar info@leergeldapeldoornvoorst.nl

Eenmalige gift

Je kan een eenmalige gift geven op deze manier:

Zelf donatie overmaken op rekeningnummerNL72RABO0116252774 ten name van de Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst

Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst is een zogenaamde ANBI-instelling (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit is een goede-doelen-certificaat van de belastingdienst.
Ons fiscaal nummer is 8149.69.732

Word samenwerkingspartner

Om onze ambities waar te kunnen maken, is Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst constant op zoek naar betrokken samenwerkingspartners vanuit verschillende geledingen van de Nederlandse samenleving:

  • Overheden
  • Vermogensfondsen, bedrijfsfondsen, loterijen en kansspelen
  • Bedrijven
  • Serviceclubs
  • Particulieren

Wilt u graag een bijdrage leveren aan de toekomst van kinderen in Apeldoorn en/of Voorst, die zonder extra steun aan de zijlijn van de samenleving terecht dreigen te komen? Neem dan contact op met Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst, tel: 085-0471774 of e-mail: info@leergeldapeldoornvoorst.nl om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken.

Sinds 2014 is het niet meer noodzakelijk voor een periodieke gift die volledig aftrekbaar is zonder drempel, een notariële akte op te laten maken. Een dergelijke overeenkomst die voldoet aan de eisen van de belastingdienst, kunt u vinden door te klikken op: overeenkomst periodieke gift in geld.