Smartphone

niet van toepassing

Bent u inwoner van gemeente Apeldoorn of gemeente Voorst?
Gaat uw kind naar de brugklas maar heeft het nog geen smartphone en is het voor u niet mogelijk om een smartphone te kopen? Dan verstrekt Leergeld Apeldoorn-Voorst voor basisschoolkinderen een smartphone (vanaf groep 8). Er geldt een eigen bijdrage van € 20,00,

Leergeld Apeldoorn-Voorst helpt brugklassers met een goede start: namelijk een smartphone van Samsung mét simkaart! Als tiener moet je mee kunnen doen met je leeftijdsgenoten. Een smartphone is dan een belangrijk item! Om contacten op te bouwen en te onderhouden maar ook voor gebruik op school. In de brugklas zal, op de meeste scholen, geen gebruik meer gemaakt worden van papieren agenda's. Je rooster, huiswerk, cijfers en mededelingen moet je dan allemaal op je telefoon kunnen bekijken. Maar een Smartphone is een dure uitgave. Daarom ondersteund Leergeld Apeldoorn-Voorst de brugklassers met een Samsung Galaxy.

De kunt u eenmaal in de 3 jaar aanvragen en blijft eigendom van Leergeld Apeldoorn-Voorst, u mag deze dus niet weggeven, weggooien of verkopen.