Winterkleding voor iedereen

niet van toepassing

Doneert u ook voor een kind?

Stichting Leergeld en Bobbie Foundation slaan de handen in één met de actie “Pak ze in deze winter!”. We roepen Apeldoorn e.o. op om mee te doen aan deze actie: eentje die je niet in de koude kleren gaat zitten.

In de gemeente Apeldoorn leven er zo’n 3.000 kinderen in armoede. Daarvan heeft stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst ruim 1.900 kinderen in haar bestand. Het doel van deze actie is om samen, kinderen aan warme kleding te helpen die het nodig hebben.

Energiekorting: een fijn extraatje!

Alle huishoudens krijgen 190 euro korting op hun energierekening voor de maanden november en december. Een fijn extraatje in tijden van torenhoge energierekeningen en inflatie, maar niet iedereen heeft het geld nodig óf wil het hebben. We roepen Apeldoorn op om, als het kan, de energiekorting te schenken aan de kinderen die het zo hard nodig hebben.

Winterkleding voor iedereen

Van uw donatie kan Leergeld Apeldoorn-Voorst i.s.m. Bobbie Foundation, kledingcheques uitgeven v.a. €75,00 per stuk.

We kiezen voor cheques zodat het gezin en het kind zelf kunnen kiezen. Iets wat bijdraagt aan het budgetteren: wat is er te koop voor hoe veel geld. Maar ook aan het erbij willen horen, persoonlijke smaak en het ontwikkelen van eigen smaak. Plus: de kleding die kinderen zelf kiezen wordt ook echt gedragen.

Doneren?

Gebruik de QR code van Bobbie Foundation, onderstaand bankrekeningnummer van Leergeld Apeldoorn-Voorst óf neemt contact op met: penningmeester@leergeldapeldoornvoorst.nl.

IBAN NL72RABO0116252774 t.n.v.
Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst
Of ga naar:
www.bobbiefoundation.nl/winterkleding