'K OOK je mee?

niet van toepassing

Bestel dit kookboek
met de lekkerste recepten én steun Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst

Degen & Leideritz en TOtaal & tekst hebben het mooie initiatief voor het receptenboek ‘K OOK voor jou geïnitieerd. In dit (online) receptenboek staan veel recepten van Apeldoornse restau-rants en zelfs van twee landelijk bekende chefs.

De opbrengsten van 'K OOK voor jou gaan naar onze Stichting Leergeld Apeldoorn Voorst. Zoals bekend zet onze stichting zich in voor minder draagkrachtige gezinnen met kinderen in de leef-tijd van vier tot achttien jaar. Hoe? Door voor deze gezinnen verschillende sociale activiteiten te bekostigen. Denk hierbij aan het lidmaatschap van een sportvereniging, de kosten van mu-ziek- of zangles en de aanschaf van sportkleding of muziekinstrumenten. Kosten die voor gezin-nen die het financieel niet breed hebben, vaak niet op te brengen zijn - zeker in deze tijd.

Daarom ‘K OOK voor jou. Een uniek kookboek dat niet gemaakt kon worden zonder de bijdrage van een recept van veel lekkere restaurants; om maar een paar namen te noemen Brasserie Beekpark, Huisje James, Tolhuis Vijf, Mijkcuisine, Zenith en Rudolph van Veen (zie bijgaande “sneak peek”).

Gedrukt 'K OOK-boek

Er zijn recepten van 28 chefs in dit te gekke 'K OOK-boek gebundeld. Bestel ‘m hier en voor € 24,95 (exclusief verzendkosten) 'K OOK je binnenkort thuis de sterren van de hemel!

Digitaal 'K OOK-boek

Wil je liever een digitale versie? Geen probleem! Voor € 14,95 ontvang je het direct als PDF in je mailbox en ‘K OOK je thuis als een chef.

'K OOK recepten

Vind je 28 recepten wat te veel van het goede? Ook daar hebben we rekening mee gehouden: jouw favoriete recept(en) kun je namelijk ook per stuk bestellen.